CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, January 29, 2008

Assassin's Creed ponovo odlozen!

Pa zar opet?Ubisoft po ko zna koji put odlaze Assassin's Creed za PC iako se ova igra za next-gen konzole pojavila jos krajem 2007.Ovog puta nije poznat razlog odlaganja ali igra je odlozena za mart tacnije za 28 mart.Nase pretpostavke odlaganje jesu da igru jos malo srede,i da se Ubisoft jos jednom pokaze u najboljem svetlu.Nama koji neposedujemo next-gen konzolu ostaje da sacekamo 28 mart i vidimo sta je Ubisoft napravio.


Your nearest colleague RaJaC

Monday, January 28, 2008

Nedeljni wallpaperi - Final Fantasy XII





Evo wallpaperi iz jedne jako dobre igre za ps2 , istina da nikad je nisam presao , ali precicu !!!!

Konoha's best Shinobi NemanjaX

Thursday, January 24, 2008

GTA IV konacno izlazi!

Evo vesti koja je iscurela iz Rockstara a to je da ce se nastavak jedne od najpopularnije avanturisticke igre vrlo brzo pojaviti u prodaji.Zadnji datum izlaska GTA IV je 29 april 2008 godine.Pored saznatog datuma pojavili su se jos neki detalji kao npr.moci cete da pozovete prijatelja da ga izvdete na pice u bar i da se napijete,takodje kada budete pijani, lik ce Vam zanositi,a slika ce biti zamucena.Izgleda da nas ocukeje fenomenalan nastavak,ali ipak postoji jedan problem a to je da je samo PS3 i XBOX 360 verzija najavljena za 29 april,za PC verziju se jos nista ne zna.Nama koji ne posudujemo PS3 i XBOX 360 preostaje samo sacekamo da jos neka najava iscuri i konacno bude poznat datum izlaska PC verzije.

Your nearest colleague Rajac

Wednesday, January 23, 2008

Novi Trailer za novi Alone in the Dark

Evo posle nekog vremena saznajemo da ce se nova igra u serijalu Alone in the Dark zvati samo "Alone in the Dark" a ne " Alone in the Dark 5 " iako je peti nastavak . Zanr igre je survival horor , kao sto fanovi ili drugi koji su ikad oprobali neki Alone in The Dark znaju. Ljudi sa GameSpota koji su imali prilike da vide prezentaciju pre realise demo-a igre kazu ovako :"The first leg of the demo began in a level set inside one of New York's sewers, which Carnby had to navigate from one end to the other. You'll be able to play Alone in the Dark from either the first- or third-person perspective for most of the game, though we were only able to see from the third-person perspective in our demo--the presentation of which reminded us a lot of such games as Resident Evil 4 and Gears of War." Ima puno novih detalja o ovoj igri , ali o tome ce mo kad igra izadje , kad sam vec kod toga , igra je trebala da izadje decembra ali ju je Atari odlozio za Maj ovde godine . Nego da se vratim traileru , novi trailer pokazuje game play u first i third person perspektivi , pokazuje vas invetory (koji je ustvari vasa jakna) , pokazuje neverovatnu grafiku i jos dosta toga koga zanima, ima dole linkove za trailer. Uzivajte! Uff umalo da zaboravim igra izlazi za PC , PS3 , PS2 , XBox 360° i Wii.

Alone in the Dark - Centar Dark Trailer 16mb
Alone in the Dark - Centar Dark Trailer HD 143.7mb

Konoha's best Shinobi NemanjaX

Novi Prince Of Persia - istina???



Ubisoft je zvanicno objavio da se kucka nastavak trilogije Prince Of Persia.Prica ce biti smestena pre glavne price iz prva tri dela , mada jos nista nije potpuno jasno i sve je "maglovito".Poznato je da ovog puta glavni lik nece biti nas stari princ vec , navodno , njegov predak.Igra ce izaci za Nintendo Wii, PC, Playstation 3, Xbox 360 , dok vreme izlaska jos nije odredjeno.Toliko za sada , preostaje nam samo da cekamo.
By Neca...

Tuesday, January 22, 2008

Tomb Raider Underworld izlazi krajem 2008!

Posle saznanja da Eidos radi na novom nastavku igre Tomb Raider pod nazivom "UnderWorld"koji mozete da procitate ovde , stizu jos neke nove informacije.Eidos je otkrio da bi igra mogla stupiti u prodaju tek krajem 2008,i da ce igra pored pomenute PC,PS3,XBOX 360 verzije, izaci i za Nintedo Wii,PS2 i DS.




your nearest colleague Rajac

Naruto: Rise of a Ninja



Prosirenje Naruto igara na jos jednu novu platformu dokazuje popularnost ove ANIME ne samo u Japanu vec i sirom sveta.
Nova igra
Naruto : Rise of a Ninja donosi mnostvo novina.Pre svega xBox 360 je doneo pravu next gen grafiku u , naravno , "stripovskom" stilu.Na samom pocetku igre postavljen je jedan video koji vas uvodi u samu pricu.Naime ,savrseno kompjuterski obradjena Nine Tail Fox napada sve pred sobom dok u pozadini glas prica pricu koja ce se vezivati tokom cele igre.Zvuk je odlicno odradjen, glasovi na engleskom jeziku (steta sto nije na japanskom) savrseno su uradjeni pa tako kada cujete da ninja vikne : "Wait for fourth Hokage!" jevda cekate da pocnete igru.Ali sada ko je gledao crtani zna da Naruto nije Fourth Hokage , i cela ova prica na pocetku mu je poznata.Kasnije prica ce vam se prepricavati kroz delove iz crtane serije.Rise of a Ninja obuhvata deo od prve epizode pa do zavrsetka Final Exama (ko gleda zna o cemu se radi).U igri kampanji ce te voditi Uzumaki Naruta kroz njegove razne avanture.Naruto ce jacate kroz igru tj. Chakra i HP ce mu se povecavati u odnosu na prelazak igre.Tako da ce Naruto na pocetku imati 400HP i 500 Chakre kasnije ce ovaj broj dostici i do 2000.Modeli likova su uradjeni do detalja zaista kao da gledate 3D animu.Najzanimljiviji delovi igre , po svima onima koji su igrali , jeste deo u Vilage of Konoha , gradu koji je bio napadnut od strane Nine Tail Fox-a i mestu gde zive svi glavni likovi serijala.Grad je prostran ,imate , ne sasvim potpunu , slobodu kretanja .Grad je takodje uradjen do detalja.Nas glavni junak ce kroz igru koristiti razne tehnike kao Sexy Jutsu , Shadow Replication (za penjanje na visinu Naruto koristi pomoc svojih klonova kao i za razbijanje slabih zidova) chakra concetration i dr. Ono sto me je najvise zadivilo jeste nacin na koji je odradjen Narutov Rasengan! Dok Naruto radi neku tehniku sa svojim rukama ni vi necete biti bez posla vasi prsti morace raditi sto brze jer vi upravljate gamepadom koji komanduje Narutu kako da uradi neki Jutsu ili No-Jutsu.U igri pored glavnih misija postoje i sporedne , naravno koje nisu obavezne za uraditi.Dok ninja bude radio ove zanimljive misije u Konohi prati ce ga poznata melodija iz Naruto Soundtracka : "Afternoon of Konoha".Multiplayer je nesto najlepse u ovoj igri.Toliko poteza, toliko likova,toliko borbi , nikada dosta!Multiplayer se moze igrati direktno na jednoj konzoli i sa dva pada a i XBOX LIVE-a takodje.Posebni potezi uradjeni su u cut scenama kao sto je Rasengan , Chidori , ili Naruto Jutsu , naravno ovo se moze uraditi i direktno u igri ali na manje zanimljiv nacin.I sve to dok slusate Naruto soundtrack!!!
Ubisoft je jos jednom dokazao da kad on uzme nesto u svoje ruko da to ispadne PERFEKTNO , isti slucaj je i sa novim hitom Naruto : Rise of a Ninja!


Your Ninja Neca...

Sunday, January 20, 2008

Nedeljni Wallpaperi-Silent Hill 3






Evo ove nedelje izabrali smo wallpapere iz igre Silent Hill 3,do sledece nedelje stay tuned.

As for me i just go with it Dj-ole

Wednesday, January 16, 2008

Decu do 7 godina dalje od video igara



Nove studije poznate svetske doktorke psihologije Jane Healy tvrdi da deca do 7 godina netrebaju da igraju video igre.Kako ona navodi "the rapid pace of computer games is only stimulating basic "fight or flight" sections of the brain rather than parts responsible for higher reasoning,. This, she concludes, makes their brains develop differently and can be linked to a rise in the diagnosis of attention-deficit disorder in children".To u neku ruku i jeste tacno,ako samo pogledate dete kako igra video igre videcete kako lupa tipke na tastaturi najace sto moze,pomera mis najbrze sto moze.
!! TO NIJE ZDRAVO !!

As for me i just go with it Dj-ole

Sunday, January 13, 2008

Resistance 2 potvrdjen!


Jedna od najboljih igara za PS3 (bas ih ima mnogo) Resistance Fallo of the Man , dobice nastavak . Februarski broj Game Informer-a otkriva nam da Insomniac vec uveliko radi na nastavku. Prema podacima Resisrtance 2 ce imati 2 kompanje , multiplayer do 60 igraca i online co-op mode koji ce podrzavati do 8 igraca. Nezvanicno saznajemo da ce igra imati tri klase i gomilu vozila. Licno sam probao Resistance 1 u co-op modu sam mojim kolegom Dj-oletom , i mogu vam reci da je prvi deo bio veoma zabavan , nadam se da ce drugi deo biti isto uspesan kao prvi.

your friendly neighborhood Spider-Man

Nedeljni Wallpaperi-Mass Effect




Kao sto znate nedeljom postavljamo wallpapere,ove nedelje cu ja postaviti i to iz igre Mass Effect.Uzivajte u wallpaperima...



your nearest colleague Rajac

Friday, January 11, 2008

Prodaja filmova na Blue Ray diskovima dostigla 1 milion!

Evo i jedne sveze vesti iz sveta racunara da po najnovijim informacijama filmovi na Blue Ray diskovima su dostigli cak milion kupaca.Inace HD-DVD je debelo zaostao sa samo 30-ak% dok fantasticni Blue Ray diskovi su dostigli fenomenalan procenat, cak 70%.Inace 1 milion su samo filmovi ali kada bi dodali jos kupovinu igara na Blue Ray diskovima onda bi broj premasio cak 20 miliona prodatih primeraka.

your nearest colleague Rajac

DirectX 11 u 2009-oj!

Iako DX 10 idalje nije bas potpuno razvijen,Microsoft je vec najavio da radi na izbacivanju nove verzije DX poznatije kao DirectX 11.Medjutim Microsoft to tek planira da izbaci na kraju 2008 i pocetkom 2009 godine.Nama preostaje da sacekamo jos neku novu vest od Microsofta i da vidimo koji ce komad hardvera to da podrzi.


your nearest colleague Rajac

Thursday, January 10, 2008

Soul Calibur udruzen sa Star Wars-om

Verovali ili nema jedan medju najvecima izmisljenih univerzuma udruzuje se sa jednom medju poznatijim borilackom igrom.U cetvrtom delu serijala igre "Soul Calibur" bicete u mogucnosti da birate dva predstavnika "Star Wars" sage,Jodu i Darth Wadera.Prvi trailer je vec izasao a igra bi trebalo uskoro da se pojavi na trzistu za next-gen konzole.

As for me i just go with it Dj-ole

Wednesday, January 9, 2008

Igra 2007 godine


Danas smo skupili vase mnogobrojne glasove i stanje stoji ovako.

igra godine naseg sajta je
Gears of War - sa neverovatnom vecino 42%

Za njom je odmah
CoD 4 MW - i to sa 28% vasih glasova

Trece mesto dele
BioShock - 14%
WoW TBC- 14%



As for me i just go with it
Dj-ole

StarGate Worlds prvi trailer

Svi se secaju filma StarGate iz 1994 godine , StarGate SG-1 serijije iz 1997 koja nikada nije zavrsena i StarGate Atlantisa serije koja neverovatno dobra i jos uvek se emituje, sad je aktuelna
4 sezona . Nego necu da pricam o seriji nego o MMORPG igri koju pravi Cheyene Mountain , o igri se ne zna mnogo osim da ce da koristi Unreal Engine 3 i ovo sto je izjavio glavni urednik igre
"Stargate Worlds features tactical modern combat vs. science-fiction weapons and instant travel across the galaxy in a story-driven MMORPG". Pre nekoliko dana na netu se pojavio prvi trailer za ovu igru koji izgleda veoma zanimljivo, mozete ga pogledati na dole navedenim linkovima.

StarGate World
Debut Trailer - 7.9mb
StarGate World Debut Trailer HD - 24.8mb

your friendly neighborhood Spider-Man

Tuesday, January 8, 2008

Skype za PSP

Iz sonija nam stize vest da za njihovu prenosnu konzolu svima dobro poznati "PSP" stize jedan medju popularnijim mesengerima "skype".Da bi ubrzao sirenje ovog programa sony je planirao da ga integrise u slim verzij svoje konzole.Neki korisnici PSP konzole vec uveliko koriste beta verziju ovog softwera,a ja......... necu dugo(citaj nikad) moci da koristim ovaj sofwaer.


As for me i just go with it Dj-ole

Monday, January 7, 2008

Battlefield 3


Izgleda da nam se sprema natavak jedne medju najboljim pucacinama na temu rata,da vas podsetim igra je prvobitno pratila tematiku drugog svetskog rata,...pa je malo otisla u buducnosti odvela nas u 2142 godinu .Tematika novog natavka Battlefielda jos nije poznata ali se zna da igra eksplatise engine koji se koristi za Battlefield Bad Company.Sad samo treba sacekati datum izdavanja koj EA games jos treba najaviti.



As for me i just go with it
Dj-ole

Just Cause 2-najava

Iz Eidosa nam stize vest, da ce uskoro stici nastavak igre koja se pojavila 2006 godine Just Cause 2!Glavni junak nastavka imace ulogu operativca CIA-e i zvace se Rico Rodriguez.Kako saznajemo od glavnog urednika igre,igra ce biti sto duza,sto uzbudljivija i napetija i imacete osecaj kao da se nalazite u kozi Rico-a Rodrigueza,takodje igra ce imati i novi graficki endzin poznatiji kao "Avalanche Engine 2.0".Igra je planirana za PC i za next-gen konzole. Datum izlaska jos nije poznat ali nadam se da ce uskoro izdavacka kuca otkriti izlazak.Nama ostaje da sacekamo i vidimo sta je Eidos napraviti!!!

your nearest colleague Rajac

Sunday, January 6, 2008

FarCry 2 i za konzole


FarCry proslavlje na PC-ju,njegov nastavak izlazi i za konzole sto zagrizenim PC igracima itekako smeta,po forumima se stvaraju javne rasprave o tome dali je uredu da Ubisoft izda ovu igru za next-gen konzole.Po meni je sasvim uredu da FarCry izadje i za konzole,sta ima tu lose??


As for me i just go with it Dj-ole

Saturday, January 5, 2008

Nedeljni Wallpaperi - Marvel Ultimate Alliance



Evo wallpaperi iz jedne od boljih igara iz 2007 godine "Marvel Ultimate Alliance". Uzivajte u wallpaperima!!!

your friendly neighborhood Spider-Man

Tuesday, January 1, 2008

Igra Godine 2007!


Evo posto je danas 1 Januar 2008 resio sam da postavim anketu za glasanje za igru 2007 godine!Izvolite glasajte!!!




your nearest colleague Rajac