CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, August 31, 2008

Nedeljni Wallpaperi!



Posle manje pauze,redakcija Team Gamera se vraca i ove nedelje postavljamo wallpapere iz Age of Conan.Uzivajte u wallpaperima!


We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

Friday, August 22, 2008

Bully i za PC


Verovatno ste culi za igru Bully,igra koja prati razvoj jednog problematicnog decaka u tipicnoj Americkoj skoli punoj raznih grupacija(Nerds,Bullys,Rich ppl,Sport ppl,....).Nezvanicno se saznaje da Rockstar games planira da je izda i za PC,...


So close, no matter how far
StLkR

Thursday, August 21, 2008

GTA IV PC informacije!

JEEEEE! Iz Rockstar Games nam stize informacija da ce se GTA IV pojaviti i za PC verziju.Najavljen datum izlaska je 18 Novembar,i ne samo to,Rockstar je odlucio da sve strpljive cekaoce PC verzije nagradi sa poboljsanom grafikom i replay editorom sa kojim mozete da sacuvate svakakve stvari i doradjivati sa nekim efektima.


We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

Tuesday, August 19, 2008

Heroes over Europe na putu


Iz Ataria stizu informacije da je na putu takticna simulacija letenja "Heroes over Europe" igra ce viti dostupna 2009 i to za PC,PS3 i X-boX 360,....




So close, no matter how far
StLkR

Call OF Duty 6?

Iako ni 5 deo koji ce se zvati Call Of Duty 5 :World At War nije stao na noge Activision je vec izbacio najavu da ovog puta Infinity Ward pocinje sa radom sestog dela .Za sada ni jedan detalj nije poznat sem sto se zna da ce se igra pojaviti tokom 2009.

We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

Monday, August 18, 2008

Batman Arkham Asylum najavljen


Iz EDIOSA i Warner Bros. Interactive Entertainment stigla je informacija o izlasku "novog" Batmana igra bi trebala da izadje pocetkom 2009 i to za PC,PS3 i X-BoX 360.Ponovo cete biti u mogucnosti da se u ulozi Batmana sunjate,skacete,borite se sa zlim jokerom,........



So close, no matter how far
StLkR

Overlord 2 najavljen!

Iz Codemaster stize nam vest da se radi na novom naslovu tj nastavku igre Overlord.Za sada su poznate samo vesti da ce nas ocekivati sjajna akciona avantura koja ce izaci za PC,PS3 i XBOX 360.Tacan datum izlaska nije poznat ali igra ce se pojaviti tokom 2009 godine.




We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

Premier Manager 2009 izashao


Iz Zoo Digital Publishinga nam je upravo stigla vest da je izasao Premier Manager '09 za PC i PS2 , kao glavne novine navode inovanti stadium builder i dodavanje opcija u favorites radi laksheg igranja,....


So close, no matter how far StLkR

Need For Speed Undercover 18 Novembra

Sveze vesti iz Ea , datum izlaska novog NFS je zakazan za 18 Novembar . Igra ce izaci za sve igracke platforme. EA CEO John Riccitiello je izajavio na konferenciji za stampu da novi NFS ce biti mnogo bolji od posledjeng Pro Street (ostajemo samo da mu verujemo na rec). Takodje je izjavio da ce ovaj NFS liciti mnogo na hit iz 2005 Most Wanted, sve trke ce se vratiti , jurnjave po autoputu , bezanje od policije itd. Glavnu zensku ulogu u ovom delu NFS-a imace Maggie Q (na slici). Sad samo josh da sacekamo i da vidimo da li ce ispuniti nasha ocekivanja.


Play it like you mean it.
SkyLab

Sunday, August 17, 2008

Nedeljni Wallpaperi - Star Wars The Force Unleashed



Ove nedelje vracamo se starom ritualu postavljanja wallpapera , ove nedelje 2 wallpapera iz dugo ocekivane igre koja bi trebala da se pojavi na trzistu 16 Septembra za PS3 , Xbox 360 i Wii.
Uzivajte u wallpaperima!!!


Play it like you mean it.
SkyLab

Far Cry 2-novi trajler

Iz Ubisofta nam stize najnoviji trajler za igru na kojoj trenutno rade pod nazivom Far Cry 2 koji nam pokazaju kako ce izgledati njihov nadolazeci hit.Radnja ce se desavati u Africi a 2 deo radi Ubisoft Montreal!Trailer mozete pogledati ovde




We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

Saturday, August 16, 2008

Video:World Of WarCraft-Bullet for My Valentine-Tears don't fall.






We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

The GodFather II World Exclusive Trailer


Iz Ea nam stize World Exclusive Trailer za nastavak igre The Godfather. Datum izlaska igre je zakazan za Februar 2009. Nista vam necu otkrivati iz trailera samo mogu da kazem da zanimljivo izgleda, pogledajte trailer na navedene linkove:

The Godfather II World Exclusive Trailer SD
The Godfather II World Exclusive Trailer HD

Play it like you mean it!!!
SkyLab

Empire: Total War

Iz Sege nam stize najnoviji Trajler za Empire: Total War.Ovog puta radnja igre se desava u 18 veku i po svemu sudeci prvi put u celom serijalu moci ce da se vode pomorske bitke.Datum izlaska je poznat,igra ce se pojaviti pocetkom februara 2009 godine.Trajler mozete pogledati na ovom linku.


We only live once enjoy it let the games begin... Turambar