CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, September 21, 2008

Nedeljni wallpaperi - Dead Space



Evo dodje jos jedna nedelja i novi wallpaperi su pred vama, ovoga puta iz Ea-ove Horor igre Dead Space . Pc verzija nam stize 20. Oktobra dok su Ps3 i Xbox 360 verzije zakazane za 14. Oktobar . Uzivajte u wallpaperima . :)

Play it like you mean it!!!
SkyLab

Saturday, September 20, 2008

Call of Duty: World at War co-op trailer

Activison je izbacio novi trailer za Call of Duty World at War Co-oP mod,Datum izlaska igre je odredjen za 11. novembar tekuće godine za PC, X360, PS3 i Wii. PC





So close, no matter how far
StLkR

Prince Of Persia 4 Datum Izlaska!

Iz Ubisofta konacno stize informacija da je 2 Decembar rezervisan za izlazak dugo ocekivanog nastavka Prince Of Persia.Igra je najavljena za PC, PlayStation 3 i XB0X 360.Kako saznajemo istog dana ce se pojaviti i za Nintedo DS.


We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

Friday, September 19, 2008

Mirrors Edge za Pc odlozen :(


Ea je potvrdio izlaske igre Mirrors Edge za Xbox 360 i Ps3 (11 Novembar) , takodje su potvrdili da je PC verzija igre odlozena do kasno u zimu ove godine (nema zvanican datum) , ali zato Pc igraci ce dobiti Demo veoma uskoro u kome ce se moci odigrati tutorial i jedna scena iz single player campaign. Svi oni koji su narucili igru pre 26 Septembra dobice kod koji ce iskljuciti Time Trial na demu.

Play it like you mean it!!!
SkyLab

Crysis Warhead izasao!

Crysis Warhead od strane Crytekovog studia izbacen je na trziste i moze sse naci u svim prodavnicama sirom sveta.Kako saznajemo radnja ce se desavati na drugom kraju ostrva u odnosu na originalnu verziju takodje bicete u ulozi Psycho-a iz originalne verzije.


We only live once enjoy it let the games begin... TURAMBAR

Tuesday, September 9, 2008

EA odlaze Hari Potera

Sa odlaganjem filma na 6 meseci Ea je danas zvanicno objavio da 6 igra po redu u serijalu "Half Blood Prince" ce biti odlozona do leta 2009 godine . Odlaganje nije proslo bez posledice , pomeranje igre Ea je izgubio citavih 120$ miliona . Igra bi trebala da izadje u Martu 2009 za sve platforme .


Play it like you mean it!!!
SkyLab

Sunday, September 7, 2008

Far Cry 2 Datum Izlaska


Ubisoft je najavio datum izlaska nastavka jednog od najboljih shootera iz 2004 godine , Far Cry 2 u Evropu stize 24 Oktobra ove godine . Far Cry 2 izlazi za Pc, Xbox 360 i Ps3 , sad samo jos malo da se strpimo i da vidimo da li je Ubisoft ispunio ocekivanja ludih fanova prvog dela igre .

Play it like you mean it!!!
SkyLab